nedeľa 30. októbra 2011

Znova 17 (recenzia)


     
     Teenager Mike O’Donnel (Zac Efron) má všetko po čom túži. Je úspešný športovec, obľúbený v kolektíve, čaká ho štipendium na univerzite a je šťastne zaľúbený. Počas rozhodujúceho zápasu sa dozvie od svojej priateľky Scarlet, že je tehotná. Náhle sa však rozhodne všetkého sa vzdať a oženiť sa.


     O 25 rokov neskôr si dospelý Mike (Matthew Perry) uvedomuje, že jeho život nie je taký, aký chcel a očakával. Odišiel od svojej manželky Scarlet (Leslie Mann), býva u najlepšieho kamaráta Neda (Thomas Lennon), jeho kariéra vo farmaceutickej spoločnosti stagnuje a jeho vzťah s vlastnými deťmi je na bode mrazu. Začne premýšľať  nad súčasným životom a vracia sa na mieste, kde to všetko začalo. Do školy. Uvažuje nad tým, aké by to bolo keby... a v tej chvíli ho zastaví školník a splní mu jeho sen.



     Mike sa vracia do študentských rokov ako 17-ročný teenager. V škole sa dostáva do blízkosti svojich detí, spriatelí sa s nimi a pomáha im. Prostredníctvom nich sa dostáva aj ku svojej žene a zbližuje sa s ňou. Mike sa ocitá znova v tej istej životnej situácii a musí si vybrať medzi rodinou a sľubnou kariérou. Čo myslíte, čo si vyberie?




      Tento film pôsobí na diváka veľmi upokojujúco a zároveň mu prináša myšlienky na zamyslenie. Podľa mňa, si každý z tohto filmu vezme ponaučenie. :)







Trailer:
17 again HD 

Fotogaléria:
Mike so svojou dcérou


     
Mike so svojím synom

Mike so Scarlet

Mikov najlepší kamarát Ned

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára